Trabzon FK fiyatların düşmesini bekliyor

Futbol Şube Sorumlusu Hekimoğlu, “Transfer ücretlerinin makul rakamlara inmesini bekliyoruz” dedi.

Hekimoğlu Trabzon FK Futbol Şube Sorumlusu Semih Hekimoğlu, hedeflerinin yeni sezonda zirve yarışı içerisinde olmak olduğunu bunun için de güzel bir kadro kurmak istediklerini söyledi. Transferde transfer listelerinin belli olduğunu belirten Hekimoğlu, “Ancak şuanda oyuncuların istediği rakamlar çok yüksek. Bu nedenle transferde acele etmiyoruz. Transfer ücretlerinin makul rakamlara inmesini bekliyoruz” dedi.

İyi bir sezon geçireceklerine inandıklarını ifade eden Hekimoğlu, “Zaten mevcut iskelet kadromuzu muhafaza ediyoruz. Yapacağımız takviyelerle birlikte gücümüze güç katmış olacağız. Lig başladığında da iyi sonuçlar almak istiyoruz. Çok eminim ve inanıyorum ki iyi bir sezon geçireceğiz. Arzumuz Trabzonlu futbol severlere çok iyi bir Hekimoğlu Trabzon FK izlettirmektir” ifadelerini kullandı.

24 Haz 2019 - 14:12 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.