Tonyaspor’dan tebrik

Bölgesel Amatör Lig 3.Grup’’ta Trabzon takımlarından Tonya Doğanspor’dan şampiyon takımlara kutlama.

Ligde geçtiğimiz hafta Play-Out oynamaya hak kazanan Trabzon takımı olan Tonya Doğanspor’un resmi sitesinden yapılan açıklamada Trabzon 1.Amatör Küme Play-Off Liginde şampiyon olan DSİ Karadenizspor ile kendi bulundukları grubu şampiyon olarak tamamlayan Kelkit Belediye Hürriyetspor’a tebrik mesajı yayımladı. Mesajlarda şu ifadelere yer verildi:

“Play-Off kümeyi Şampiyon olarak tamamlayıp Önümüzdeki sezon İlimizi BAL Liginde temsil etmeye hak kazanan DSİ Karadenizspor oyuncularını, teknik ekibini ve yönetim kurulunu tebrik ediyoruz.”

“Grubumuzu Şampiyon olarak tamamlayan Kelkit Belediye Hürriyetspor yönetimini, futbolcularını ve Teknik Direktörleri Trabzonlu Hemşerimiz Ulaş Ulusan’ı tebrik ediyor, baraj maçlarında başarılar diliyoruz..”

20 Nis 2019 - 14:32 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.