Tonya’nın aklı fikri baraj maçında

Kırmızı-beyaz-mavililer şimdiden baraj maçını düşünmeye başladı.

Bölgesel Amatör Lig 3. Grup’ta sezonu deplasmanda konuk olacağı 1926 Bulancakspor maçıyla tamamlayacak olan Tonya Doğanspor’un aklı fikri oynayacağı baraj maçında. Teknik Patron Orhan Tetik, ligde 1926 Bulancakspor ile oynayacakları 90 dakikanın kendileri için prestij niteliği taşıdığını söyledi. Kendileri için önemli olan maçın sezonun tamamlanmasından sonra oynayacakları baraj maçı olduğunu ifade eden tetik sözlerini şöyle sürdürdü:

“Son yıllarda baraj maçlarında sürpriz sonuçlar alınıyor. Alttan gelen takımların BAL Ligi takımlarını elediği görülüyor. Ama sonuçta tek maç eliminasyon sistemine göre oynanıyor. Tek maçlar çok tehlikeli ve streslidir. Amatör’de çok önemli takımlarımız var. Hepsi de BAL Liginde oynayabilecek seviyedeler. Güzel bir maç olmasını ve Fair-Play çerçevesinde geçmesini temenni ediyorum. Tabiki kazanan taraf olmak istiyoruz. Amacımız seneye de BAL Ligi’nde mücadele etmektir.”

17 Nis 2019 - 13:11 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.