Tonya’da Ortakudaş farkı

Başarılı teknik adam nezaretinde çıktığı 2 maçtan da 3 puanla ayrıldılar.

Bölgesel Amatör lig 3. Grup’ta mücadele eden Tonya Doğanspor, teknik direktörlük görevine Ömer Ortakudaş’ın geçmesinden sonra adeta şaha kalktı. Ömer Ortakudaş nezaretinde çıktığı Arhavispor ve Çayelispor maçlarından 3 puanla ayrılmayı başaran kırmızı-mavi-beyazlı ekip gelecek haftalar öncesi de taraftarlarına umut vermeye başladı. Takımı ligde hak ettiği yere getirmek için ellerinden gelenin en iyisini yapmak için çaba gösterdiklerini söyleyen başarılı teknik adam, “Ligde iyi bir çıkış yakaladık. Bu çıkışımızı bu hafta evimizde konuk edeceğimiz Torul Belediye Gençlikspor’u da mağlup ederek devam ettirmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

23 Eki 2019 - 13:19 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

Mustafa kaya - Bende barış pınarharakatın desdeklişyorom

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Ekim 13:19