Tonya’da hakem öfkesi

Kırmızı-beyaz-mavili ekipte Yakutiyespor maçı hakemi Bülent Berkay’a tepki var

Bölgesel Amatör Lig 3. Grup’ta haftayı Yakutiyespor deplasmanından eli boş dönerek puansız kapatan Tonya Doğanspor’da Başkan Zafer Cora, maçın hakemi Bülent Berkay’a tepki gösterdi. Cora, “Kazanmamız gereken bir maçtı. Maçı kazansak belki de grup liderliğini elde edecektik. Karşılaşmaya iyi başladık. Baskı yaptığımız sırada dönen topta kalemizde golü gördük. Yediğimiz gol öncesi oyuncumuza bariz faul vardı. Bir başka pozisyonda oyuncumuza yapılan sert ve kasti hareketi hakem kırmızı kart ile değerlendirmesi gerekirken, bu pozisyonda da duyarsız kaldı” dedi.

Cora, “Bu tarz bahanelere sığınmıyoruz, sığınmayacağız da. Fakat bu kadar yatırım yaptığımız bir ligde bu denli acemi hakemlere kurban gitmek bizlerin hevesini kırıyor. Yine her şeye rağmen maçı kazanmalıydık. 2.yarıya çok üstün başlamamıza rağmen fırsatları değerlendiremedik. Önemli bir avantaj kaybettik. Yakutiyespor yenilgisini bu hafta sonu kendi sahamızda oynayacağımız Hoçvanspor’u mağlup ederek telefi etmek istiyoruz. Kaliteli bir takımımız var. Ligin sonunda başarıyı yakalayacağımıza inanıyorum” ifadelerini kullandı.

20 Kas 2019 - 12:48 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.