Tonya’da çifte imza

İç transferde Miraç Çakmak, dış transferde ise Oğuzhan Genç ile sözleşme imzaladı.

Bölgesel Amatör Lig 3. Grup ekiplerinden Tonya Doğanspor’da transfer çalışmaları sürüyor. Tonya Doğanspor, iç transferde savunma oyuncusu Miraç Çakmak, dış transferde ise Oğuzhan Genç ile sözleşme imzaladı. Yeniden Tonya Doğanspor ile anlaşmaya vardığı için mutlu olduğunu söyleyen Miraç Çakmak, “Geçen yıl yakalayamadığımız şampiyonluğu bu sezon inşallah yakalayacağız. Bunun için tekrar buradayım” dedi. Akşehirspor ile geçtiğimiz sezon şampiyonluk yaşayan ve yeni sezonda Tonya Doğanspor formayı giyecek olan Oğuzhan Genç ise “Tonya Doğanspor hedefi büyük olan bir kulüp. Böyle bir kulübün bir parçası olduğum için mutluyum. Takımın başarısı için üzerime düşeni fazlasıyla yapacağım” dedi.

18 Eyl 2019 - 14:08 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.