Tonya Cora’yı bekliyor

Kırmızı-beyazlı ekipte gözler Milletvekili’ne çevrildi

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Tonya Doğanspor’da yeni sezon öncesi bekleyiş sürerken, gözler bir yandan da Trabzon Milletvekili Salih Cora’ya çevrildi.

Kırmızı-beyazlı kulüpte ekonomik sıkıntılardan ötürü yeni sezonla ilgili çalışmalara bir türlü başlanamazken, Kulüp Başkanı Zafer Cora’nın, kulübe destek olunması yönünde sürekli olarak yaptığı çağrılara da henüz bir karşılık gelmedi.

Başkan Zafer Cora, başta Tonya Belediyesi olmak üzere Tonyalı işadamları ve ileri gelenlerinin kulübü sahiplenmesi gerektiğini ifade ederek, “Geçtiğimiz sezon iyi bir ekiple iyi işler yaptık. Belki 3.Lige çıkamadık ancak bu takıma imkan tanınması halinde neler yapabileceğini gösterdiğimize inanıyorum” dedi.

AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora’dan da destek istediklerini söyleyen Başkan Zafer Cora, “Şu anda tek umudumuz vekilimiz. Bize destek olacağı umudunu taşıyoruz. Üzüntümüz İlçemiz belediye başkanının bütün çağrılarımıza karşılık duyarsız davranarak hiçbir olumlu yanıt vermemesi oldu. Halbuki bu takım bu ilçeyi temsil etmektedir. Daha önce de söylediğimiz gibi pek çok ilçe belediyesi ilçesinin takımına sahip çıkarak destek vermektedir” şeklinde konuştu.

Cora bu arada Trabzon dışındaki iş adamlarına ziyaretler yapacaklarını da dile getirerek, “Oluşturacağımız güçlü yönetimle yeni sezonda çok daha iyi işler yapmak istiyoruz. Ancak her şeyin başı ekonomik destek” dedi.

15 Haz 2019 - 14:29 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.