Süper lig aşkına haydi Rizespor!

Geçtiğimiz haftayı Erzurumspor beraberliği ile kapatan yeşil-mavililer, evinde ligin flaş takımı Altınordu’yla karşılaşıyor

ÇIKIŞ SÜRECEK

Rize’de hedef Altınordu... Süper Lig’e yeniden geri dönmenin hesaplarını yapan yeşil-mavililer, bugün evinde Altınordu’yu ağırlıyor. Ligdeki son 5 maçında 4 galibiyet, 1 beraberlik alarak süper bir çıkış yakalayan Rizespor, son üç maçını kazanan Altınordu’yu devirerek zirve yürüşünü emin adımlar ile sürdürmek amacında. Rizespor’da zorlu maç öncesi eksikler ise can sıkıyor. Yeşil-mavililerde sakat Kweuke, Petrucci ve Robin Yalçın bugünkü maçta forma giymeyecek.

5’TE 5 YAPTILAR

Evinde son 5 maçını da kazanarak müthiş bir performans gösteren Rizespor, Altınordu engelini de geçerek lider Ümraniyespor ile aradaki farkı kapatmanın yanında ardındaki rakipleri ile arayı biraz daha açmanın planlarını yapıyor. Yeşil-mavililerde yönetim bu kritik maç öncesi taraftarlara çağrı yaparak tribünleri doldurmalarını istedi. Taraftarların da Altınordu maçına büyük ilgi gösterdiği belirtildi.

10 Şub 2018 - 13:46 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.