Son hedef Vedat Muriç

Forvet için elini çabuk tutmak isteyen Rizespor listesine G.Birliği’nin Kosovalı forveti Vedat Muriç’i dahil etti. Rizespor, Muriç için resmi teklifte...

Forvet için elini çabuk tutmak isteyen Rizespor listesine G.Birliği’nin Kosovalı forveti Vedat Muriç’i dahil etti. Rizespor, Muriç için resmi teklifte bulundu. Önceki sezon Giresunspor’dan Gençlerbirliği’ne transfer olan ve Başkent temsilcisinde İbrahim Üzülmez ile çalışan Muriç için yapılan görüşmelerin olumlu geçtiği öğrenildi. Bu sezon Gençlerbirliği’nde fazla oynama şansı bulamayan Vedat Muriç’in hem iki sezon önce 17 gol atarak yıldızlaştığı 1. Lig’de Rizespor formasıyla yeniden kendisini ispatlamak adına gelmek istediği öğrenilirken tarafların birkaç gün içinde sözleşme imzalamasına kesin gözle bakılıyor.

06 Oca 2018 - 14:17 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.