Sen işini bilirsin Görele

Şampiyonluğa koşan yeşil-beyazlılar Iğderes karşısında kayıp yaşamak istemiyor.

Amatör Lig 3. Grup’ta şampiyonluğa koşan lider Görelespor, bugün sahasında Iğdıresspor’u konuk ediyor. Geçtiğimiz hafta zorlu Haçkaspor deplasmanından 3 puanla dönmeyi başararak liderlik koltuğuna oturan yeşil-beyazlılar, bugün de Iğdıresspor engelini kayıp yaşamadan geçip zirvedeki yerini korumak istiyor.Yeşil-beyazlı oyuncular Iğderesspor maçına hazır olduklarını söyledi. Bir hafta boyunca bu maça en iyi şekilde çalışarak hazırlandıklarını ifade eden yeşil-beyazlı oyuncular sözlerini şöyle sürdürdüler:

“Taraftarlarımızın da vereceği destekle Iğdıresspor’u mağlup edeceğimize inanıyoruz. Bu sezon bizim tek hedefimiz şampiyonluk ipini göğüslemek. Bu hedefe ulaşmak adına da önümüzde kalan engelleri teker teker aşacağız. İnşallah bize inananların güvenini sezon sonunda bir üst lige çıkarak boşa çıkartmayacağız. Bugünkü maçımızda da Iğderesspor karşısında iyi futbolumuzu 3 puan ile süslemek istiyoruz.” Görele 13 Şubat Stadı’nda oynanacak ve saat 13.00’da başlayacak 90 dakikada Deniz Sercan Akgül düdük çalacak.

17 Şub 2019 - 14:17 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.