Şampiyon olmaya geldim

Gümüşhanespor, Göztepe’nin Alman sağ bek oyuncusu Benjamin Fuchs’u kadrosuna kattı

Kırmızı-beyazlıların 1,5 yıllık anlaşmaya vardığı Fuchs, “Hedeflerim için buradayım. Gümüşhanespor’da bu hedeflere ulaşacağıma inanıyorum. Çok kaliteli bir ekibimiz var” dedi

TFF 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Gümüşhanespor, transferde yine bombayı patlattı. Karşıyaka’dan Can Erdem, Elazığspor’dan Murat Kayalı ve Manisaspor’dan eski oyuncusu Zahit Fındık’ı kadrosuna katan kırmızı-beyazlılar, geçtiğimiz sezon Göztepe ile TFF 1.Lig şampiyonluğu yaşayan tecrübeli oyuncu Benjamin Fuchs, ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı.

İmza töreninde değerlendirmelerde bulunan kulüp yöneticisi Arif Hikmet Eskicioğlu, çok kaliteli bir kadro kurduklarını ifade ederek, “Yaptığımız dört transferle de daha da güçlendik. Pek çok takımın hayal edemeyeceği kadroya sahibiz. İsim isim baktığımızda 4 önemli ismi kadromuza kattık ama hiçbiri oynamadan başarılı olamaz. Onlar onayacak hem onlar hem de biz kazanacağız” dedi.

“Oynadığımız futbolla, yaptığımız çalışmalarla artık her futbolcunun gelmek isteyeceğini bir takım haline geldik” diyen Eskicioğlu “Taraftarlarımızın bu kadroyla gurur duyduğunu düşünüyorum. Takıma yeni katılan oyuncularımız bizlere çok katkı sağlayacaktır. Güzel bir Antalya kampı geçiren oyuncu grubumuz şu anda çok formda. Hedefimize ulaşacağımızı düşünüyorum” ifadesini kullandı.

Yeni transfer Benjamin Fuchs ise şampiyonluk için Gümüşhanespor’a geldiğinin altını çizerek, “Hedeflerim için buradayım. Son iki sezondur final oynayan bir takım var. Benimde kariyer hedeflerim var. Gümüşhanespor forması ile bu hedeflere ulaşacağımı düşünüyorum. Kaliteli bir kadroya sahibiz. İkinci yarıya en şekilde başlamak ve sezon sonu şampiyon olmak istiyorum” diye konuştu.

Tecrübe abidesi

Gümüşhanespor’un 34 yaşındaki sağ bek oyuncusu Benjamin Fuchs, 2014- 2015 sezonunda Torku Konyaspor’la Süper Lig’de 21 maça çıktı. Tecrübeli oyuncu PTT Lig’de ise Manisaspor, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Göztepe formaları giydi. Fucsh, Almanya Bundesliga 2. Lig’de de çeşitli takımlarda forma giydi.

20 Oca 2018 - 15:01 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.