Rizespor’un dönüşü

TFF 1. Lig’in 12. haftasında ligin zorlu ekiplerinden İstanbulspor’u sahasında ağırlayan Rizespor, sahadan 3-0’lık galibiyetle ayrıldı. Şampiyonluk ya...

TFF 1. Lig’in 12. haftasında ligin zorlu ekiplerinden İstanbulspor’u sahasında ağırlayan Rizespor, sahadan 3-0’lık galibiyetle ayrıldı. Şampiyonluk yarışındaki rakiplerin puan kaybettiği haftada 6 puanlık maça çıkan Rizespor, ilk yarıda adeta ecel terleri döktü. İyi kapanan rakibi karşısında yeşil-mavililer gol için yüklense de kapalı İstanbulspor savunmasını aşamadı ve devreye 0-0’lık beraberlikle girdi.

Şampiyonluk yolunda artık kayıplara tahammülü olmayan Rizespor, aradığı golü 54. dakikada Özgür Çek’le buldu. Bireysel çabasıyla ceza sahası sağ çaprazından çok sert bir şut atan Özgür, topu ölü noktaya gönderirken, takımını 1-0 öne geçirdi. Rizespor’u rahatlatan golse takımın bu sezonki golcüsü Samudio’dan geldi. Rakip kaleci Okan’ın üzerinden topu şık bir şekilde aşırtan Samudio, skoru 2-0’a taşıdı.

Tam maç 2-0 bitti derken bu kez sahneye Süleyman Koç çıktı. Rizespor’un nöbetçi golcüsü Süleyman, uzatma dakikalarında attığı golle takımını 3-0’a taşırken, yeşil-mavililer zirve takibini sürdürdü. Ümraniyespor ve Giresun-spor’un puan kaybettiği haftada kazanan yeşil-mavililer, liderle arasındaki farkı 4’e indirirken, evinde oynadığı son 2 karşılaşmadan da sahadan galibiyetle ayrılan taraf oldu.

20 Kas 2017 - 14:32 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.