Rizespor’u güzel günler bekliyor

Tecrübeli teknik adam, “Herkesin bize olan güveni tam. Bu güveni boşa çıkartmayacağız. Ligin ikinci yarısına güzel bir şekilde başlayıp takımı ligde t...

Tecrübeli teknik adam, “Herkesin bize olan güveni tam. Bu güveni boşa çıkartmayacağız. Ligin ikinci yarısına güzel bir şekilde başlayıp takımı ligde tutacağız” ifadelerini kullandı

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Okan Buruk, Antalya kampını değerlendirdi. İyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerinin altını çizerek sözlerine başlayan Okun Buruk şunları söyledi: “Antalya kampı oyuncularımın fiziksel gelişimi için önemliydi. Kampta oynadığımız iki hazırlık maçını da kazandık. Morale ihtiyacımız olduğu için kazanmak her zaman önemliydi ve sevindirici oldu. Oyuncularım güven kazandı. Ayrıca kampta hepsi çok çalıştı. Bende hepsine şans verdim ve performansını geliştiren oyuncular oldu.”

Takımdan ayrılan oyuncuların olduğunu belirten Okan Buruk, “Bir yapılanma içine girdik. Bizim bıraktığımız isimler olduğu gibi kendi isteğiyle ayrılanlar da oldu. Tüm bunlarla birlikte inşallah güzel bir şekilde ikinci yarıya başlayacağız. Ligin başlamasına kısa bir süre kaldı. Bu süreyi de en iyi şekilde değerlendireceğiz. Yeni gelen ve gelecek transferlerimize de bir an önce takıma monte etmeye çalışacağım. Hep söylediğim gibi Rizespor’u güzel günler bekliyor. Herkesin bize olan güveni tam. Bu güveni boşa çıkartmayacağız. Ligin ikinci yarısına güzel bir şekilde başlayıp takımı ligde tutacağız” dedi.

Transfer konusuna da değinen Okan Buruk, “Galatasaray’ın kadro dışı bıraktığı Eren Derdiyok’un ismi konuşuluyor. Eren çok iyi bir oyuncu. Gittiği her takıma katkı yapacak bir oyuncu. Bizim kendisiyle bir görüşmemiz olmadı. Bonservis ücreti alacağı nedir bilmiyoruz. Rizespor olarak bizim gücümüz belli. Transferlerimizi bütçemize uygun olarak yapıyoruz. Nakoulma ve Moroziuk geldi. Bunlar bizim için çok önemli ve bunları hazırlamaya çalışacağız. Ayrıca Nakoulma beklediğimden çok daha hazır bir şekilde geldi” dedi.

14 Oca 2019 - 11:22 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.