Rizespor vurdu ama kaçamadı!

Yeşil-mavililer, evindeki Konya karşısında galibiyeti koruyamadı

Boldrin’in penaltısıyla devreyi önde kapatan Rizespor, ‘VAR’ kararıyla verilen penaltı ile 81’de Jahovic’in golüne engel olamadı ve bir puanla yetindi

Rize, Konya karşısında 1-1’lik beraberlik ile bir puanla yetindi. Maçın ilk bölümünde konuk Konyaspor daha atak futbol sergilerken, Rize hızlı hücuma çıkmayı planladı. Konya’nın baskısını kırdıktan sonra Rizespor’un 39. dakikada geliştirdiği atakta taçtan ceza sahası gelen topu Robin Yalçın kafa ile indirirken, Konyaspor’da Jevtovic topa elle müdahale etti ve hakem penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Boldrin Rizespor’u 1-0 öne geçirdi ve devre böyle bitti.

İkinci yarıda Konya baskı kurmak istedi ama Rize hızlı hücumlar ile önemli şanslar yakaladı. 56’da Boldrin’in bıraktığı topta Robin Yalçın, müsait Muriç bırakmak yerine kaleye vurunca Rize önemli fırsatı geri çevirdi. Konya’da Jahovic ve Jevtovic ile yakaladığı fırsatlarda kaleci Gökhan ve defans başarılı oldu. 75’de Orhan ceza sahası içine getirdiği Muriç’e aktarmak istedi ama kaleci Serkan engelledi, dönen topa tecrübeli ismin vuruşu auta gitti.

80’de Konya’da Jahovic’in Jach tarafından düşürülmesine maçın hakemi önce ‘devam’ dedi. Ardından ‘VAR’ uygulamasına gitti ve kararını değiştirip penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Jahovic topu ağlara gönderdi. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Rizespor sahasında Konya ile berabere kalıp, puanını 8’e yükseltti.

22 Eki 2018 - 14:37 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.