Rizespor ses getirecek

Kartal, Konyaspor maçında teknik ekip ve oyunculara güvendiğini ifade ederek gelecek adına umut dağıttı

Rizespor’da Başkan Hasan Kartal, umut dağıttı. Yeşil-mavililerin Başkanı Kartal, Teknik Direktör Okan Buruk ile devre arasında yapılacak olan çalışmalar için şimdiden planlama yaptıklarını Rizespor’un bu sezon ortaya koyacağı mücadele gücü yüksek futbolu ile çok ses getireceğini söyledi. Başkan Kartal, önlerinde zorlu bir Konyaspor maçı olduğuna işaret ederek, “Takımımızda önemli eksikler var ancak forma giymeyi bekleyen çok yetenekli oyuncularımız var” dedi.

Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal, fikstür olarak önlerinde zor bir maç takvimi bulunduğunu hatırlatarak, “ Ben Okan hoca ve futbolculara güveniyorum. Sakat ve cezalı oyuncu sayımız fazla ama kadro içinde bu şansı bekleyen çok yetenekli oyuncularımız var. Devre arasında her takım gibi elbette bizde takviyeler yapacağız, bu konu hakkında Okan hoca ile devamlı istişare içindeyiz. Kimse merak etmesin Rizespor bu ligde ortaya koyacağı mücadele gücü yüksek futbolu ile çok ses getirecek” dedi.

16 Eki 2018 - 15:44 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.