Rizespor seri peşinde

Yeşil-mavililer, ligin 23. haftasında Balıkesirspor’la karşı karşıya geliyor

Ankaragücü’nü 4-2’lik farklı sonuçla mağlup eden yeşil-mavililer, evinde oynayacağı zorlu karşılaşmada tüm planları 3 puan üzerine yaptı. Rizespor’da şampiyonluk yolunda zaferden başka bir şey düşünülmüyor

Çaykur Rizespor’da nefesler tutuldu gözler bugün oynayacakları Balıkesirspor maçına çevrildi. Spor Toto 1. Lig’in 22. haftasını 41 puanla gol averajı ile 2. sırada tamamlayan yeşil-mavililer üst üste sahasında oynayacağı maçların ilkinde bugün Balıkesirspor’u konuk edecek. Ligin ilk yarısında deplasmanda 1-1 berabere kaldığı rakibin yenip galibiyet serisi yakalamak isteyen Rizespor hazırlıklarını dün yaptığı antrenmanla tamamladıktan sonra Mehmet Cengiz Tesisleri’nde kampa girip maç saatini beklemeye başladı.

Balıkesirspor maçı için tüm planlarını 3 puan üstüne yapan Çaykur Rizespor’da sakat ve cezalı futbolcu sayısı fazla. Kweuke, Petrucci, Ümit ve Robin Yalçın’ın sakat olduğu yeşil-mavililerde Koray’da Ankaragücü maçında gördüğü kırmızı kart nedeniyle cezalı. Ankaragücü maçında sakatlanarak oyundan çıkan Muric’in ise durumu maç saatinde belli olacak. Teknik Direktör İbrahim Üzülmez, sakat ve cezalı futbolculardan dolayı kadroda mecburi değişiklikler yapacak. Çaykur Didi Stadı’nda saat 16.00’da başlayacak olan maçı …. Yönetecek. Öte yandan dün yapılan idmandan sonra futbolcular galibiyet yemini yaptı.

inşallah şampiyon olan takımın parçaları olacağız’’ diye konuştu.

20 Şub 2018 - 14:07 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.