Rizespor saldırıyor!

Yeşil-mavililer, Leandrinho, Koray ve Mickaël Pote için girişimlerini sürdürüyor

Transferde sessizliği devam eden Çaykur Rizespor, bombaları patlatmak için gün sayıyor. Devre arasında kadrosuna takıma direkt katkı yapabilecek oyuncu almak isteyen yeşil-mavililer gündeminde olan isimlerle henüz anlaşma sağlayamadı. Uzun bir süredir Sivasspor’dan Leandrinho, Osmanlıspor’dan eski oyuncusu Koray Altınay ile Güney Kıbrıs ekibi Apoel’ de forma giyen Beninli golcü Mickaël Pote için girişimlerine devam ediyor.

Yeşil-mavililer hedefindeki üç isme teklifini yapıp beklemeye geçerken, bu süreçte alternatifte bulundurduğu isimler ile de ön temaslarını yoğunlaştırdığı ifade edildi. Transfer çalışmalarını son sürat devam ettiği Ç.Rizespor’ da Başkan Kemal Yardımcı Ankara’daki temaslarını tamamlayıp dün Antalya’ya gitti. Yardımcı, devre arası hazırlıklarının yapıldığı Antalya kampında Teknik Direktör İbrahim Üzülmez ile transferdeki son durumu masaya yatıracağı belirtildi. Yardımcı’ nın Üzülmez ile yapacağı görüşmeden sonra transfer bombalarının peş peşe patlaması bekleniyor.

06 Oca 2018 - 14:16 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.