Rizespor patladı

Geçen hafta Giresunspor’a yenilen yeşil-mavililer, yenilginin acısını Ümraniyespor’dan çıkardı

İlk yarısının golsüz kapandığı karşılaşmada yeşil-mavililer, 52’de Kweuke, 77’de Saadane (pen.), 87’de Mehmet ve 90’da Süleyman ile golleri buldu. Rizespor, bu galibiyetle evinde üst üste 4. kez kazandı

TFF 1. Lig’in 16. haftasında sahasında Ümraniyespor’u ağırlayan Rizespor, sahadan 4-0’lık galibiyetle ayrıldı. Maça etkili başlayan ve rakibi karşısında ilk yarıdan itibaren baskılı bir oyun sergileyen Rizespor, 2. dakikada Kweuke, 9. dakikada Samudio ile kaleyi yokladı ancak aradığı golü bulamadı. Rizespor, 22. dakikada ataklarını iyice sıklaştırırken bu dakikada hem Kweuke hem de Robin Yalçın ile gole yaklaştı ancak top çerçeveden içeri girmedi. Kalan dakikalarda gol olmayınca ilk yarı 0-0 tamamlandı.

İkinci yarıya Recep Niyaz-Lincoln değişikliği ile başlayan Rizespor, bu yarıda da etkili ve baskılı bir futbol sergiledi. Yeşil-mavililer, bu yarıda golü erken buldu. 52. dakikada Özgür’ün pasında topla buluşan Kweuke, şık bir vuruşla takımını 1-0 öne geçirdi. 73. Dakikada Lincoln ile Direğe takılan Rizespor, 77. dakikada penaltıdan Saadane ile golü buldu. 2-0. Ataklarını iyice sıklaştıran Rizespor 87. dakikada frikikten Mehmet Uslu ile skoru 3-0’a taşırken 90. Dakikada Süleyman ile skoru 4-0’a taşıyarak evinde üst üste 4. galibiyetini aldı.

17 Ara 2017 - 14:11 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.