Rizespor kaderini yazacak

Milli aradan sonra yeşil-mavilileri çok kritik maçlar bekliyor

Aranın ardından ilk olarak İstanbulspor’u konuk edecek Rizespor, ardından Eskişehirspor’a konuk olacak. Denizli’yi sahasında ağırlayacak yeşil-mavililer, 15. haftada Giresunspor’la Karadeniz derbisine çıkacak

Milli maçlar nedeniyle lige verilen aradan sonra birbirinden zorlu mücadeleler verecek olan Çaykur Rizespor'da nefesler tutuldu. Yeşil-mavililer, ligde üst üste oynayacağı 4 kritik maçı düşünmeye başladı. TFF 1. Lig’e iyi bir başlangıç yapmasına rağmen devamını getiremeyip son 7 maçtan sadece 1 galibiyet alan yeşil-mavilileri oldukça kritik bir süreç bekliyor. Ligin ilk 4 maçından 12 puan aldıktan sonra son 7 karşılaşmadan 6 puan çıkartabilen Rizespor’un önünde kritik bir viraj var. Yeşil-mavililer üst üste oynayacağı 4 kritik maçı düşünmeye başladı.

Zor ve sıkıntılı günler geçiren Çaykur Rizespor'un bu zorlu kader maçlarındaki ilk rakibi İstanbulspor. Aradan sonra aynı puana sahip olduğu İstanbulspor’u konuk edecek olan yeşil-mavililer ardından Eskişehirspor’a konuk olacak. Ardından Denizlispor ile sahasında karşılaşacak olan Çaykur Rizespor, 15. haftada zirvede yer alan Giresunspor ile kozlarını paylaşacak. Bununla da Rizespor milli aranın ardından zorlu bir döneme daha başlayıp kritik maçlar oynayacak.

Teknik Direktör İbrahim Üzülmez, ligin bundan sonraki bölümünde de kendilerini birbirinden önemli ve zorlu maçlar beklediğini belirterek şunları söyledi: “Üst üste kritik maçlar oynayacağız. Biz öncelik önümüzdeki ilk maça bakıyoruz. İlk maçımız İstanbulspor ile ve final olarak görüyoruz. Bu maçı kazanıp bir sonrakine bakacağız. Önümüzdeki 4 maçın 2'sini içeride 2’sini dışarıda oynayacağız ve bu zorlu karşılaşmalardan en iyi sonuçları almak için mücadele edeceğiz. Bu maçlardan istediğimiz puana ulaşırsak ilk yarıyı da iyi bir yerde tamamlamış oluruz" Alihan TELATAR

12 Kas 2017 - 11:06 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.