Rizespor dağıldı

Yeşil-mavililer, evinde karşılaştığı Altınordu’ya farklı mağlup oldu

Son 5 maçında 4 galibiyet ve 1 beraberlik alan yeşil-mavililer, Altınordu karşısında adeta yokları oynadı. Yeşil mavililer, Barış(2) ve Kerim’den yediği gollerle sahadan boynu bükük ayrıldı

Rizespor, kayıp… TFF 1. Lig’in 21. haftasında evinde Altınordu’yu ağırlayan Rizespor, sahadan 3-0’lık mağlubiyetle ayrıldı. Karşılaşmaya her iki tarafta temkinli başlarken ilk tehlikeli atak Rizespor’dan geldi. 14. dakikada Samudio’nun çevirdiği topa Özgür iyi vuramazken top Erce’de kaldı. 17. dakikada Galip, 28. dakikada Samudio ile rakip kalede gol arayan Rizespor, 34. dakikada ise kalesinde golü gördü. Altınordu Barış’la bulduğu golle maçta 1-0 öne geçti. Takımının gidişatından memnun kalmayan Üzülmez, ilk yarıda 2 değişiklik yapsa da bu da fayda etmedi.

İkinci devrede İzmir temsilcisi bir gol daha buldu. İlk golü atan Barış 48. dakikada kendisinin ve takımının 2. golünü kaydetti. Ataklarını sıklaştıran Altınordu 61. dakikada ise skoru 3-0’a getirdi. Rizespor savunmasının aksadığı dakikalarda Kerim Avcı, şık bir kafa vuruşu ile farkı iyice açtı. Gol bulmak için Orhan, Lincoln ve Samudio ile rakip kaleyi yoklayan Rizespor, bu ataklardan sonuç alamazken sahadan 3-0’lık mağlubiyetle ayrıldı.

11 Şub 2018 - 14:12 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.