Rizespor’ da Milosevıc Şoku

Yeşil-mavililer Beşiktaş’tan kiralık olarak transfer ettiği defans oyuncusunun sözleşmesini karşılıklı anlaşarak feshetti

Çaykur Rizespor’da sular durulmuyor. Lig’de sıkıntılı günler geçiren yeşil-mavili kulüpte Goran Milosevıc ile yollar ayrıldı. Sezon başında Beşiktaş’dan kiralık olarak transfer edilen İsveçli defans oyuncusunun sözleşmesi karşılıklı anlaşılarak feshedildi. Milosevic ile yolların ayrılmasına neden olan sorun ise Giresunspor karşılaşmasında yaşandı. 3-2 kaybedilen maçtan önce Teknik Direktör İbrahim Üzülmez, Miloseviç’e ilk 11’de görev vermedi. 18 kişilik kadroda yer alıp yedek kulübesinde oturacak olan İsveçli oyuncu bunu kabul etmeyince kadrodan çıkartıldı ve maçı tribünde izledi.

Teknik Direktör İbrahim Üzülmez, Goran Milosevıc ile Girsunspor maçında yaşanan bu gerilimi Başkan H.Kemal Yardımcı ve yönetime rapor ettikten sonra İsveçli defans oyuncusunun bir hafta izin istemesi iplerin tamamen kopmasına neden oldu. Bununla da harekete geçen yönetim, sezon sonuna kadar kiralık olarak transfer edilen Miloseviç ile yolları ayırmaya karar verdi. Dün Milosevıc ve menajeri ile yapılan görüşmeler sonrasında karşılıklı anlaşılarak sözleşmesi feshedildi. İsveçli defans oyuncusu dün Mehmet Cengiz tesislerinde sözleşmesini karşılıklı olarak fes ettikten sonra takım arkadaşları ile vedalaşıp Rize’den ayrılıp İstanbul’a gitti.

14 Ara 2017 - 14:08 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.