Rizespor çıkış arıyor

Rizespor, İstanbulspor karşısına galibiyet için sahaya çıkıyor... Sezona “Süper Lig” parolasıyla başlayan ancak üst üste alınan başarısız sonuçların a...

Rizespor, İstanbulspor karşısına galibiyet için sahaya çıkıyor... Sezona “Süper Lig” parolasıyla başlayan ancak üst üste alınan başarısız sonuçların ardından Teknik Direktör Hikmet Karaman ile yolları ayırıp İbrahim Üzülmez’i takımın başına getiren yeşil-mavililer, yeniden zirveye tutunmak istiyor. 5 haftalık galibiyet hasretini Boluspor’u mağlup ederek bitiren ancak Adanaspor maçıyla tekrar eskiye dönen Rizespor’da Teknik Direktör İbrahim Üzülmez ve futbolcuları bugünkü karşılaşmada galibiyetten başka bir şey düşünmüyor. Geride kalan haftalarda alınan sonuçların kendilerine yakışmadığını söyleyen yeşil-mavili oyuncular zirveye çıkmak için Adana’dan 3 puanla dönmek zorunda olduklarını söylediler. Adanaspor karşısında aldıkları yenilginin kendilerine yakışmadığının altını çizen yeşil-mavili oyuncular, “Adanaspor mağlubiyetini taraftarlarımıza unutturmak için ve zirveye çıkmamız için İstanbulspor maçı çok daha önem kazandı. Bu maçı kazanıp gerçek Rizespor’u taraftarımıza izlettireceğiz” dediler. Öte yandan Rizespor’da eksik veya cezalı oyuncu bulunmuyor.

19 Kas 2017 - 13:04 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.