Rize’nin kader maçları

Yeşil-mavililer, sezon sonunda şampiyonu belirleyecek bir döneme giriyor

KRİTİK MAÇLAR

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Rizespor, Süper Lig’e direkt çıkma yolunda kendi belirleyeceği bir dönemi giriyor. İlk yarının son iki maçını, ikinci yarının ilk iki maçını kazanıp 4’te 4 yaparak gövde gösterisi yapan yeşil-mavililer, galibiyet serisini Erzurumspor ile berabere kalıp bozduktan sonra evinde oynadığı maçta Altınordu’ya farklı mağlup oldu. Son iki maçta kaybedilen puanlarla Ligin 21. haftasını 38 puanla 3. sırada tamamlayan Rizespor, cuma günü oynayacağı Ankaragücü maçı ile birlikte zorlu ve bir o kadar da önemli bir dönemece girecek.

KOZLARINI PAYLAŞACAK

Bu zorlu süreç 22.haftanın ilk karşılaşması olan Ankaragücü maçı ile başlayacak. Yeşil-mavililer sezonun ilk yarısında sahasında 4-1 mağlup olarak ilk yenilgisini aldığı Başkent ekibiyle kozlarını paylaşacak. Rizespor kritik Ankaragücü karşılaşasından sonra ise üst üste iki maç kendi sahasında oynayacak. Hafta içinde oynanacak maçlarda 23. hafta maçlarında 20 Şubat Salı Günü Balıkesirspor’u konuk edecek olan yeşil-mavililer, 24. hafta da ise ilk yarıda deplasmanda 3-1 mağlup olduğu Elazığspor ile karşı karşıya gelecek.

ÖNLEM PAKETİ

Yeşil-mavililer, ligin 25. haftasında ise Karadeniz derbisinde Samsunspor’un konuğu olacak. Ç.Rizespor, 2’sini deplasman da 2’sini kendi sahasında oynayacağı bu 4 karşılaşmayı en iyi şekilde tamamlayarak rahat bir nefes almak istiyor. Son iki maçta kaybedilen puanlarla sıkıntılı günler geçiren Çaykur Rizespor’da bu duruma dur denilmesi için acil önlem paketi hazırlanıp hemen uygulamaya konmalı. Yaşanan bu süreçten çıkmak için görev başta Başkan H. Kemal Yardımcı ile birlikte yönetime ve teknik heyete düşüyor. Futbolcular da bir an önce kendine gelip taşıdıkları formanın hakkını vermek zorundalar.

Alihan TELATAR

13 Şub 2018 - 14:49 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.