Rize’nin derdi sakatlar

Yeşil-mavililerde Teknik Direktör Kartal Denizli maçı öncesi düşünceli

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İsmail Kartal, Süper Lig'in 12. haftasında 23 Kasım Cumartesi günü Yukatel Denizlispor ile deplasmanda oynayacakları maç öncesinde Mehmet Cengiz Tesisleri'nde idman öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladı. İki takım açısından da çok önemli bir maça çıkacaklarını söyleyen Kartal Denizli’den puan ya da puanlarla dönmek istediklerini söyledi. Sözlerine 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası'na katılmaya hak kazanan A Milli Futbol Takımı'nı tebrik ederek başlayan Kartal, Milli maçlar nedeniyle lige verilen aranın takımlara her zaman olumlu yansımadığını söyledi. Kartal, "Ülkelerinin milli takımlarına giden oyuncular, uzun yolculuklar yapmaları nedeniyle yorgun olabiliyorlar. Antrenman değişiklikleri nedeniyle sakatlıklar da yaşanabiliyor. Yine sakatlarımız var. Elimizdeki oyuncularla Denizlispor maçına en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Puan veya puanlar üzerine çalışmalarımızı yürütüyoruz. İnşallah hedeflerimizi tuttururuz." diye konuştu.

Kaleci Gökhan’ın sakatlık durumuyla alakalı olarak konuşan tecrübeli teknik adam, “Son güne kadar Gökhan’la da konuşuyoruz. Doktor-fizyolarımızla her gün istişaremizi yapıyoruz. Maç saatine kadar bekleyeceğiz. Eğer oynayabilme ihtimali varsa Gökhan’ı oynatacağız ama oynayamazsa Zafer’le devam edeceğiz” dedi. Kartal, Gökhan Akkan dışında takımda sakatlık sorunu yaşayan oyuncuların olduğunu vurgulayarak, "Amedej Vetrih ile milli takımda görüştük ve sakatlığı var. Milli takımdan döndükten sonra kontrollerini yaptıracağız. Oğuz Kağan Güçtekin'in de sakatlığı var. Milli takımdan geri çağırdık. İzin aldık ve tedavi oluyor. Boldrin'de de sorun var. Çalışmalar devam ediyor. Sanki biraz sorun olacak gibi görünüyor” ifadelerini kullandı. Ne oluyorsa olsun Rizespor olarak biz sahaya 11 kişi çıkacağız. Sahaya kim çıkarsa çıksın herkes elinden gelenin en iyisini yapacaktır" dedi.

Biz önümüzdeki 6 maçtan toplayabildiğimiz kadar en iyi şartlarda en iyi puanı alıp, 2.yarıda da eksik olan yerlerimize takviyeler yaparak güzel ve rahat bir sezon geçirmek istiyoruz. Yani korkulu anlar yaşamadan Rizespor’la başarılı bir sezon geçirmek istiyoruz. Bunu da zaman gösterecek. Şu an söylediğim gibi eksiklerimiz var, maç maç düşünüyoruz. Ortaya bir hedef koymadık. Koymak da şu an yanlış olur. Çünkü sezon başından beri şanssızlıklar, sakatlıklar yaşadık. Bazı noktalarda eksiklerimiz var, hepsinin de farkındayız. İkinci yarıya daha kendine güvenen, daha mücadeleci, daha iyi futbol oynayan bir Rizespor olarak başarılı ve güzel bir sezon geçirmek istiyoruz.”

20 Kas 2019 - 12:51 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.