Rize’nin derdi erken gol

Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında konuk ettiği Trabzonspor'a 3-2 yenilen Çaykur Rizespor'un Teknik Direktörü Okan Buruk, taraftarlardan özür diley...

Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında konuk ettiği Trabzonspor'a 3-2 yenilen Çaykur Rizespor'un Teknik Direktörü Okan Buruk, taraftarlardan özür dileyerek, "Rakibimizi bizden üstün kılan, son pasları iyi yapmaları ve bitirici olmalarıydı." dedi.

ERKEN GOL YEMEMELİYİZ

Karşılaşmaya çok iyi başladıklarını, ilk 15 dakika golü bulana kadar rakibin kalelerine gelmediğini ifade eden Buruk, kalelerine ilk gelen topun gol olduğunu söyledi. Buruk, "Bunu büyük maçlarda çok çektik. Bu tür önemli karşılaşmalarda erken gol yemememiz gerekiyor. Bunun sonunda kaçırdığımız toplar geri düşmemize neden oldu. Daha çok rakip sahada oynayan bizdik. Trabzonspor'un usta ayakları sonuca gitti" diye konuştu.

Oyun disiplinini kaybettikleri anlar olduğuna değinen Buruk, "Son pasları çok kötü oynadık. Rakibimizi bizden üstün kılan, son pasları iyi yapmaları ve bitirici olmalarıydı. Maçın sonunda hakem basit fauller çalarak, oyuncular ise yere yatarak baskı kurmamızı engelledi. Maçın hakemi her şeye faul çalmaya başladı. Oyuncular çok fazla yerde yattı. Böyle kolay bir hakem bulunca rakip bunu değerlendirmek istedi" ifadelerini kullandı.

26 May 2019 - 11:31 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.