Rize’de transfer haftası

Basın Sözcüsü Bakır, “İhtiyaç duyduğumuz mevkiler için nokta atışı yapacağız” dedi.

Çaykur Rizespor transferdeki sessizliğini bozmaya hazırlanıyor. Yeşil-mavili ekipte Basın Sözcüsü Hasan Yavuz Bakır, bu hafta içerisinde transferlerinin olacağını söyledi. İhtiyaç duydukları mevkiler için nokta atışı yapacaklarını ifade eden Bakır, “Gündemlerinde yer alan bazı oyuncuların transferlerini son aşamaya getirdik. Son pürüzleri ortadan kaldırıp ilgilendiğimiz oyuncularla işi resmiyete dökmek istiyoruz” dedi.

Geçtiğimiz sezon kiralık kadrolarında yer alan oyuncularla yeniden anlaşmak istediklerini kaydeden Bakır, “Ancak bu oyuncular geçtiğimiz sezonki performansları ile dikkatleri çeken oyuncular. Doğal olarak talipleri de oluyor. Özellikle eski teknik direktörümüz Okan Buruk’ta bu oyuncuları yeni takımı Başakşehir’e almak istiyor. Şu da gayet normal. Bu da bizim bu oyuncularla anlaşma yolunda işimizi zora sokuyor. Ancak son ana kadar en iyi simleri kadromuza katmak için çaba göstereceğiz” dedi.

02 Tem 2019 - 11:40 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.