Rize’de Tosic bombası

Yurt içinde ve yurt dışında transfer çalışmalarını yürüyen yeşil-mavililer, Partizan’ın Sırp yıldızı için harekete geçti

Çaykur Rizespor yurt içiyle birlikte yurt dışında da transfer çalışmalarına devam ediyor. Defanstan forvete kadar yapacağı transferlerle ilgili temaslarına devam eden yeşil-mavililerin gündeminde yer alan isimlerden biri de Zoran Tosic. Yeşil-mavililerin uzun zamandın takip ettiği isimler arasında yer alan 31 yaşındaki Zoran Tosic, Sırbistan’ın Partizan takımında oynuyor. Orta sahanın sağ ve solunda oynayabilen Tosic’in transferi ile ilgili iki farklı görüş var. Rizespor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez ve yardımcıları tecrübeli oyuncunun transferini gerçekleşmesini istiyor. Ancak scout ekibinde yer alan ve bugüne kadar birçok futbolcu izleyen Mehmet Ali Karaca, Tosic’in transferine sıcak bakmadığı öğrenildi.

Daha önce Manchester United ile birlikte Köln ve CSKA Moskova’da oynayan Zoran Tosic, 8 yıl aradan sonra geçen sezon Partizan’a geri dönmüştü. Kulübüyle 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunan Tosic için yapılan görüşmelerin olumlu geçtiği bildirilirken, transfer için teknik kadro ile scout ekibinin fikir ayrılığında olduğu, Tosic için kiralık formülü üzerinde durulduğu öğrenildi. Geride kalan sezon başarılı bir performans gösteren Sırp oyuncu, Partizan Süper Ligi’nde 22 maçta 11 gol, Avrupa kupasında da 5 maç oynayıp 1 gol attı. Sırbistan Milli takımında da 76 kez forma giyen yetenekli oyuncu, 11 kez gol atma başarısını gösterdi.

14 Haz 2018 - 14:26 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

02

maker - Bunu gecen sene bize iteleyemediler Rizeyi yokluyorlar. Ibrahim Uzulmez boyle bir topcu alarak niye topuguna sıkmak istesin

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Haziran 14:26
01

Ahmet - Yav Karaca'nın bulduğu adamlarından gördük

Tunuslulari izledik bes para etmez ama genede kiralık alınsın nolur ne olmaz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Haziran 14:26