Rize’de Tek Hedef 3 Puan

Bu zorlu maç öncesi tek hedefini 3 puan olarak olarak belirleyen yeşil-mavili ekipte Teknik Direktörü Okan Buruk, “Atiker Konyaspor maçında mutlaka ga...

Bu zorlu maç öncesi tek hedefini 3 puan olarak olarak belirleyen yeşil-mavili ekipte Teknik Direktörü Okan Buruk, “Atiker Konyaspor maçında mutlaka galip gelmeliyiz” dedi

Çaykur Rizespor, Pazar günü sahasında konuk edeceği Atiker Konyaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Bu zorlu maç öncesi tek hedefini galibiyet olarak belirleyen yeşil-mavili ekipte Teknik Direktörü Okan Buruk, Atiker Konyaspor maçında mutlaka galip gelmeleri gerektiğini söyledi. Konyaspor ile ilgili oyuncularının dikkatini çeken Buruk’un, “Zorlu bir kontratak takımına karşı oynayacağız. Ara toplarını iyi atan ve alan oyuncuları var. Gol pozisyonlarına girme konusunda sıkıntı yaşamıyorlar. Bu nedenle dikkatli oynamalıyız” dediği öğrenildi. Son haftalarda iyi sonuçlar elde ettiklerini ifada eden Buruk şöyle devam etti: “Şimdi sıra geldi Konyaspor’a. Eğer Konyaspor karşısında puan kaybedersek bizim için pek iyi olmaz. Bu yüzden sizden aynı ciddiyet ve istekle Konyaspor karşısında da mücadele etmenizi istiyorum. Alt sıralardan uzaklaşma adına mutlaka Konyaspor’u yenmeliyiz. Size güveniyorum.”

17 Eki 2018 - 13:13 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.