Rize’de parola 3 puan

Yeşil-mavililer, Malatyaspor karşısında galibiyetten başka bir şey düşünmüyor

Rize’de 3 puan hesapları… Evinde Bursaspor ile 1-1 berabere kalan Rizespor, hafta sonu oynayacağı Malatyaspor maçında 3 puan istiyor. Yeşil-mavililerde Teknik Sorumlu Mehmet Ali Karaca, bu karşılaşmayı kazanmak zorunda olduklarını ifade ederek, zorlu deplasmandan puanlarla döneceklerine inandığını söyledi. Bursaspor maçını değerlendirerek sözlerine Başlayan Karaca, “Genel olarak Bursaspor maçında daha fazla pozisyona giren takım bizdik ama bu yeterli olmadı. Topun arkasına sağlam geçmemiz gerekiyordu, bu maçı taraftarımızın önünde kazanmak istemiştik ama bir puan ile yetindik” dedi.

Hafta sonu oynanacak olan Malatyaspor maçına üç puan parolasıyla hazırlıklarına devam ettiklerini hatırlatan Rizespor teknik sorumlusu Karaca, “Malatyaspor bu ligin sert takımlarından biri. Bursaspor takımına göre önde çok süratli oyuncuları yok ama genel anlamda hem kafa hakimiyeti hem de skorer anlamda çok tehlikeli oyuncuları var. İki takımında puan veya puanlara ihtiyacı var, ben umut ediyorum ki zorlu deplasman maçına en iyi şekilde hazırlanarak bu maçtan puan veya puanlar alarak Rize’ye döneceğiz” ifadesini kullandı.

Yeşil-mavili takımın teknik sorumlusu Karaca, kendisinin Rize’de doğduğunu, Rize’de büyüdüğünü ve bu topraklar altında öleceğine ifade ederek “Bana ne görev verirseler onu yaparım, hiç gocunmam, ben Rizespor’un neferiyim” dedi. Herkes gibi kendisinin de Rizespor’da hoca olarak görev yapmak istediğini belirten Karaca, “Öncelikle şunu belirteyim, Rizespor taraftarı kaç sezondur benim arkamda durdu, hepsine çok teşekkür ediyorum. Başkan bana ne görev verirse ben o görevi elimden geldiği kadar yaparım, hiçte gocunmam” diye konuştu.

20 Eyl 2018 - 16:26 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.