Rize’de Keyifler Yerinde

Rizespor’da keyifler yerinde... Manisaspor karşılaşmasında alınan farklı galibiyet yüzleri güldürürken, yeni transferlerin ortaya koyduğu performans T...

Rizespor’da keyifler yerinde... Manisaspor karşılaşmasında alınan farklı galibiyet yüzleri güldürürken, yeni transferlerin ortaya koyduğu performans Teknik Direktör İbrahim Üzülmez’i mutlu etti. Vedat Muric’in gösterdiği performansı değerlendirerek sözlerine başlayan Üzülmez, “Vedat bildiğim, tanıdığım bir isim. Maçlarda mücadelesi ile her şeyini ortaya koyan bir futbolcu. Bize elbette faydalı olacaktır. Galip, aynı şekilde iyi mücadele etti, Koray, sonradan oyuna girdi özellikle ofansif anamda iyi şeyler yaptı. Bu transferler bize renk katacaktır. Bu takımın rekabete ihtiyacı vardı, takım olarak rekabeti ön plana çıkartabilirsek çok daha doğru işler yapacağız, biraz daha zamana ihtiyacımız var” dedi.

Kweuke mi, Vedat mı? şeklinde kendine yöneltilen soruya da cevap veren Üzülmez, ikisini de sevdiklerini ifade ederek sözlerini şöyle sürdürdü: “Kweuke elbette takım için önemli bir oyunca ama burada Vedat’ı da çok fazla es geçmemek lazım. Vedat, bu ligde daha önce yaptığı mücadeleci yapısı ile kendini kanıtlamış bir oyuncudur. Hepsi bizim oyuncumuz. Biz Kweuke’ye de sahip çıkacağız, Vedat’ı da çok seviyoruz. Daha önce de söyledim, Rizespor formasını kim daha ileriye, yukarıya taşıyacaksa o oyuncuyu ben daha çok seviyorum. Şimdilik Vedat’tan memnunuz, Kweuke’de aramıza döndüğü zaman rekabet olacaktır, o rekabetin içinde oyuncu kazanacağı gibi bizde kazanacağız”

Manisaspor’u da tebrik eden Üzülmez, “Çok sıkıntılar yaşamalarına rağmen ellerinden gelen gayreti gösterip formasına ve armasına sahip çıktılar. Maalesef bu sıkıntılar ülkemizde son zamanlarda takımlarda artarak devam ediyor. Bizim açımızdan baktığınız zaman da iyi bir galibiyet. İstediğimiz 3 puandı. Oyunsal anlamda biraz daha kendimizi iyileştirmemiz gerekiyor. Ofansif anlamında yakalamış olduğumuz çok net gol pozisyonları var. Bunları değerlendirebilseydik ilk yarıda da maçı koparabilirdik. Her şeye rağmen oyuncularımı kutluyorum. Yolumuz uzun, çetin ve dikenli. Bu dikenli yolda zaman zaman böylesine sıkıntı yaşayacağımız maçlar tabii ki olacaktır” dedi.

23 Oca 2018 - 13:10 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.