Rize yine ‘tek’ledi!

Yeşil-mavililer, Alanya’yı evinde yenemeyip beraberlik serisini sürdürdü

Fernandes’in golüne V.Muriç ile karşılık veren Rize, Saadane ile bir penaltı kaçırdı. Alanya’da Fernandes ile penaltı kaçırdığı maçta Rize, yine kazanamadı ve üst üste 4. maçında tek puanla yetinip son sıradan kurtulamadı

1-1

İLK YARI 1-0

Rize, Alanya’yı yıkamadı ve son sıradan yine kurtulamadı. Rizespor maçın ilk yarısında rakip kalede baskı kurmaya çalıştı ama pozisyon üretkenliği yaratamadı. 14.dakikada V.Muric’in kafa vuruşunun rakip defanstan dönmesi dışında pozisyon üretemeyen yeşil-mavililer, 42.dakikada Alanyaspor kontra atağında Fernandes’i boş durumda bırakmanın faturasını kalesinde gol olarak gördü ve devre konuk ekibin 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

ÖNCE SAADANE KAÇIRDI

İkinci yarı adeta heyecan fırtınası şeklinde geçti. Baskısını arttıran Rize, 47.dakikada Koray ceza sahası içerisinde düşürüldüğü poziyonda, hakem Cüney Çakır ‘VAR’ yardımıyla penaltı kararı verdi. 52.dakikada atışı kullanan Saadane topu kaleciye nişanladı ve Rize yıkıldı. Ancak Rize 56’da aradığı golü buldu. Petrucci’nin ortasına Vedat Muriç güzel kafa vuruşu yaparak skora dengeyi getirdi. 60.dakikada Rize’nin atağında önce Saadane sonra Abdullah’ın ceza sahası içinde çizgisinde vuruşlarını kaleci Haydar kurtardı ve Rize mutlak bir gol pozisyonunu değerlendiremedi.

SONRA FERNANDES

71.dakikada Alanya’nın atağında serbest vuruştan gelen topa Merih kafayı vurdu, köşeye giden topu kaleci Gökhan mükemmel refleks ile çıkardı. 77’de Brabec’in Alanyalı oyuncuyu ceza sahasında düşürmesi hakem penaltı noktasını gösterdi. Atışı Fernandes kullandı, topu Gökhan müthiş çıkardı ve Rize’nin ayakta kalmasını sağladı. Kalan bölümde Rize’nin baskısı gol getirmedi ve maç 1-1 sona erdi. Rize böylece son 4 maçından da beraberlik ile ayrılıp son sıradan kurtulamadı.

16 Ara 2018 - 11:30 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.