Rize veda etti

Ligde son sıraya demir atan yeşil-mavililer, Ziraat Türkiye Kupası’nda da Balıkesir’e elendi

Rizespor’dan bu kadar... Süper Lig’de son sırada yer alan ve çıkış arayan Rizepor, Ziraat Türkiye Kupası’na da 5. turda veda etti. Kendi evinde oynadığı ilk maçta Spor Toto 1. Lig ekibi Balıkesirspor karşısında sahadan 2-0 mağlup ayrılan yeşil-mavililer, rövanş maçında rakibi ile 1-1 berabere kaldı. Teknik Direktör Okan Buruk, Trabzonspor maçını düşünerek yedeklerden kurulu bir kadro ile maça çıkarken, ilk 45 dakikada gol sesi çıkmadı. Karşılaşmanın ikinci yarısında ise Rizespor, gol için yüklendi. Maçın 59. dakikasında ise Mustafa Saymak’ın düşürülmesiyle kazanılan penaltıyı Oleksandr Gladky gole çevirdi ve yeşil-mavililer tur için umutlandı. Ancak karşılaşmanın 75. dakikasında Sedat Şahintürk’ün golü yeşil-mavililerin umutlarını tüketti. Maçın geri kalan dakikalarında da iki takımın karşılıklı atakları sonucu değiştirmedi ve 1-1 sona eren maçın ardından bir üst tura adını yazdıran takım ilk maçtaki 2-0’lık avantajı ile Balıkesirspor oldu.

19 Ara 2018 - 15:43 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.