Rize saldırıyor!

Transfer çalışmalarına tam gaz devam eden Yeşil-mavililer, Musa, Dıabate ve Amınu için yeniden harekete geçti

Transferin sessiz takımlarından olan ve bunun içinde eleştiri alan Çaykur Rizespor suskunluğunu bozup transferde bombalarını peş peşe patlatmak istiyor. Yeşil-mavili ekibin uzun süredir transfer gündeminin ilk sıralarında yer alan Osmanlıspor’dan Musa Çağıran, Tıdıane Dıabate ve Amınu Umar için girişimler yeniden hızlandırıldı. Özellikle Musa Çağıran defterini yeniden açan yeşil-mavililer istediği oyuncular için dün kiralık ya da bonservisleri ile almak için Osmanlıspor’un kapısını çaldı.

Musa ile birlikte Dıabate ve Umar için harekete geçen Rizespor, bu oyuncuların transferini bitirmek için her yolu deniyor. Bu oyuncular için daha önce yapılan görüşmelerde çeşitli nedenlerden dolayı orta yol bulunamamıştı. Eski Gençlik ve Spor Bakanı Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak, dün Osmanlıspor’un Onursal Başkanı Melih Gökçek ile görüşme yaptığı öğrenildi. Bak’ın bizzat devreye girmesiyle başlayan görüşmelerin olumlu geçtiği öğrenildi.

Alihan TELATAR

18 Tem 2018 - 14:32 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

Maker - Iranli geldikten sonra bence Umara bizim ihtiyacimiz yok. Musa cagiran da bizi kaldiracak topcu degil tek alinmasi gereken stephan Badji idi onuda kacirdik. Orta sahanin gobegine mbia tarzi bir oyuncu lazim Okaydanbsonra fena siritiyor orasi

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Temmuz 14:32