Rize kafaya koydu

Yeşil-mavili takım Avrupa kupaları için Ankaragücü engelini aşmak istiyor

Çaykur Rizespor, Ankaragücü ile oynayacağı zorlu 90 dakikaya odaklandı. Ligin ikinci yarısında büyük bir çıkış yakalayan yeşil-mavili takım Avrupa kupaları için Ankaragücü engelini aşmak istiyor. Geçtiğimiz hafta Sivasspor’a adeta elinden kaçıran yeşil-mavili ekip Ankaragücü karşısında bu kez gülmek istiyor. Teknik Direktör Okan Buruk da, oyuncuları ile yakından ilgileniyor.

Ankaragücü ile deplasmanda yapacakları maçın zor olacağını ifade eden Buruk, “Önemli bir müsabakaya çıkacağız. Rakibimizde evinde kazanmak isteyecektir. Ancak bizim de Avrupa kupalarına katılmak gibi bir hedefimiz var. Bu iddia için kazanmak zorundayız. Kazanmak için de elimizden geleni yapacağız. Oyuncularıma güveniyorum” ifadelerini kullandı.

Galibiyete kilitlendik

Çaykur Rizespor’un orta saha oyuncusu Boldrin, Ankaragücü karşısında iyi futbollarını 3 puan ile süslemek istediklerini söyledi. İkinci yarıda iyi bir çıkış yakaladıklarını ifade eden başarılı oyuncu, “Geçtiğimiz hafta Sivasspor karşısında galibiyeti kaçıran taraf olduk. Rakibimiz karşısında çok iyi bir futbol ortaya koyduk. Özellikle ikinci yarıda bir çok net gol pozisyonu yakaladık. Ama bu iyi futbolumuzu 3 ile sonuçlandıramadık. Beraberlikle yetinerek maçtan ayrıldık. Artık bu maç bizim için geride kaldı. Sivasspor karşısında yaşadığımız puan kaybını Ankaragücü’nü devirip telafi etmek istiyoruz. takım olarak galibiyete kilitlendik” diye konuştu.

Kalem kapalı

Çaykur Rizespor’un başarılı file bekçisi Gökhan Akkan, Ankaragücü forvetlerine gol izni vermeyeceklerini söyledi. Takım arkadaşlarıyla bu maça çok iyi konsantre olduklarını belirten başarılı file bekçisi, “Ankaragücü son haftaların formda ekiplerinden biri. Tehlikeli oyunculara sahipler. Ancak bizde hedefi olan bir takımız. Biz içerde dışarda tüm maçlarımıza 3 puan parolasıyla çıkıyoruz. Ankaragücü karşısında da maça aynı duygu ve düşüncelerle çıkacağız. Bende diğer takım arkadaşlarım gibi elimden gelenin en iyisini yapmak için çaba sarf edeceğim. Bu maçta da kalemi gole kapatacağıma inanıyorum. Başkant deplasmanından evimize 3 puanla dönmek istiyoruz. bunu da başaracak güce sahibiz” açıklamasını yaptı.

01 May 2019 - 13:07 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.