Rize dört koldan

Yeşil-mavililer transfer çalışmalarını hem yurt içi hem de yurt dışında sürdürüyor

Transfere hız veren Çaykur Rizespor’da Başkanvekili Hasan Kartal Ankara’da, scout ekibi de Tunus’da görüşmelerde bulunuyorlar

Çaykur Rizespor’da transfer çalışmaları tüm hızıyla sürdürüyor. Önceki yıllarda Kuzey Afrika ülkeleri Tunus, Fas, İran ve Irak’tan birçok futbolcuyu transfer eden yeşil-mavililer bir kez daha Tunus’a çıkarma yaptı. Scaut ekibinde yer elan Mehmet Ali Karaca’nın bir süredir izleyip transfer edilmesi için olumlu rapor verdiği öğrenilen isimler için harekete geçildi. Antrenör Atilla Gerin ile danışman Sinan Turhal’ın bu oyuncuları son bir kez daha izleyip transferleri ile ilgili durumlarını görüşmek için Tunus’ta temaslarda bulundukları öğrenildi.

Yeşil-mavili yönetim bir yandan takımda yollarını ayıracağı futbolcuların devam eden sözleşmeler ile ilgili çalışmalarına devam ederken diğer yandan da nokta transferler yapmak için görüşmelere devam ediyor. Transferde önceliği yerli isimlere veren Rizespor’da hedef Süper Lig’e veda eden Gençlerbirliği ile Osmanlıspor’dan transfer yapmak. Bunun için de Ankara’ da Başkanvekili Hasan Kartal temaslarına devam ediyor. Kartal’ın Ankara’da bonservisi elinde olan Musa Çağıran ile görüşme yaptığı öğrenildi.

Başkanvekili Hasan Kartal, Gençlerbirliği’nde yönetim kurulu üyeliği yapan oğlu Şahin Kartal aracığı ile Uğur Çiftçi ve Ahmet Oğuz içinde görüşmelerini sürdürüyor. Süper Lig’e veda eden başkent ekibinde görev yapan Ahmet ve Uğur’u kadrosuna katmak isteyen yeşil-mavililer bu oyuncuların bonservis ücretleri için Gençlerbirliği ile temaslara devam ediyor. Süper Lig’den Göztepe ile birlikte başka kulüplerinde transfer etmek istediği bu oyuncuların transferlerinin bitirilmek istendiği bildirildi.

23 May 2018 - 14:32 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

Suley - Bu çocuklar iyi de bu Ali camdali nedir yaaaa ne işi var bizde

Antalyaspor da vainqueurun sözleşmesi fesih edildi serbest kaldı alalım onu ondan iyisini bulacaz yaaa

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Mayıs 14:32