Rize'de hedef 2'de 2

Yeşil-mavililer Beşiktaş ve Göztepe maçlarından 6 puan çıkarmayı hedefliyor.

GÖZÜNÜ KARATTI

Lider Başakşehir ve takipçisi G.Saray'ın ardından en çok puan toplayan 3. takım olan Çaykur Rizespor, başarılı grafiğini devam ettirmek istiyor. Milli aradan sonra Beşiktaş ve Göztepe ile sahasında oynayacak olan yeşil-mavili ekip bu iki maçtan 6 puan çıkartıp Avrupa kupalarına katılma yolunda iddiasını artırmak istiyor. Ligdeki iyi gidişatlarını devam ettirmek istediklerini söyleyen yeşil-mavili ekibin Başkan Hasan Kartal, “Kendi sahamızda üst üste oynayacağımız 2 maçı kazanmak istiyoruz. Bu iki maçtan alacağımız sonuçlar, ligdeki rotamızı belirleyecek” dedi.

SAVUNMA TAŞ GİBİ

Öte yandan ligde ilk yarıyı tek galibiyet ve 12 puanla sonuncu tamamlayan Çaykur Rizespor, takıma kattığı 7 oyuncusundan da katkı almayı başardı. Defansı tamamen yenileyen Atmaca'nın Melnjak, Moroziuk, Abarhoun ve Awaziem'den oluşan savunması, 6 maçı gol yemeden tamamlamayı bildi. Rizespor, son 9 maçında kalesinde sadece 5 gol görürken, rakip fileleri 18 kez havalandırdı.

21 Mar 2019 - 13:58 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.