Pazarspor üzüntülü

İstanbulspor’a mağlup olarak kupaya veda eden mavi-beyazlı ekipte moraller bozuk

Pazarspor’da Ziraat Türkiye Kupası’na veda etmenin üzüntüsü yaşanıyor. Güçlü rakibi karşısında başa baş bir futbol ortaya koymasına rağmen elenmekten kurtulamayan mavi-beyazlı ekipte teknik patron Kadir Kar, kupada elenmekten ötürü üzgün olduklarını söyledi. İstanbulspor karşısında oyuncularının çok iyi mücadele ettiğini belirten Kar, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Güçlü rakibimiz karşısında oyunu çirkinleştirmeden güzel bir futbol ortaya koyduk. Uzatma dakikalarında rakibimize mağlup olduk ve kupadan elendik. Ancak ben oyuncularımı kutluyorum. Artık kupa bizim için geride kaldı. Şimdi rotamızı lige çevirdik. Pazar günü deplasmanda konuk olacağımız Malatya Yeşilyurt Belediyespor’u mağlup ederek ligdeki ilk galibiyetimizi elde etmek istiyoruz.”

27 Eyl 2019 - 13:39 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.