Pazar’da planlar 3 puan için

Erzincan yenilgisinin acısını Orduspor’dan çıkarmak istiyor

Anagold 24 Erzincan’a mağlup olarak hem bu sezonki ilk yenilgisini alan hem de lider olma şansını kaçıran TFF 3. Lig 2. Grup ekiplerinden Pazarspor rotasını Yeni Orduspor maçına çevirdi. Üst sıralarda kendisine yer edinmek isteyen bir ekiple karşı karşıya geleceklerini belirten Mavi-Beyazlı ekibin Teknik Direktörü Selahattin Dinçel, “İki takımında kazanmak isteyeceği bir karşılaşma olacak. Rakibimizi deplasmanda mağlup ederek kendi evimizde kaybettiğimiz puanları telafi etmek istiyoruz. Kendimize Yeni Ordu maçıyla yeni bir sayfa açacağız” dedi

16 Kas 2017 - 11:07 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.