Pazar’da kongre heyecanı

Yarın gerçekleştirilecek Olağan Genel Kurul 3 adayın yarışına sahne olacak.

3. Lig ekiplerinden Pazarspor'da kongreye heyecanı yaşanıyor. Kulüp tarihinde ilk kez 3 adayın başkan olabilmek için yarışacağı kongre öncesi nefesler adeta tutulmuş durumda. Yarın gerçekleştirilecek kongrede Mustafa Taşkın, Süleyman Kesimal ve Hasan Telat Kayabaş’ın listeleri yarışacak. Mevcut Başkan Hüseyin Yangın’ın aday olmayacağını açıklaması sonrası aday çıkmaması Pazarsporlular’ı endişelendirse de geçtiğimiz günlerde adayların ortaya çıkması camiaya rahat bir nefes aldırmıştı.

Mavi-beyazlı ekipte 3 adaylı yarışın olması en çok ilçenin ileri gelenleri ile taraftarları sevindirirken, “Kazanan Pazarspor olacak” yorumlarını da beraberinde getirdi. Her üç adayın da listelerini oluşturduktan sonra yaklaşık 20 gündür delegelerle birebir yaptıkları görüşmelerle projelerini anlattıkları ve yarın yapılacak seçim için yoğun çaba sarf ettikleri belirtildi. Mavi-beyazlı ekibin delegeleri de 3 adaylı yarışın hem zevkli hem çekişmeli geçeceğini belirterek, “Herkes projesini anlattı. Bizler de her durumda kazananın Pazarspor olacağını çok iyi biliyoruz. Zaten herkesin amacı aynı, hedefler ortak. Pazarspor’u hak ettiği yere taşımak. Hangisi en iyisini yapacaksa onun seçilmesi temennimizdir” diye konuştular.

15 Haz 2019 - 14:34 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.