Pazar seri yapacak

Geçtiğimiz hafta deplasmanda alınan Altındağ galibiyetini Bayrampaşa galibiyeti ile taçlandıracaklar

TFF 3.Lig 3.Grup’ta mücadele eden Pazarspor’da moraller süper… Yarın sahasında oynayacağı Bayrampaşa maçı için hazırlıklarını bugün yapacağı çalışmalarla tamamlayacak olan mavi-beyazlılar bu maçı beklemeye geçecek. Hafta sonu moral ziyaretleri ile büyük moral bulan Pazarspor’da oyuncular da Bayramlaşa maçına mutlak galibiyet gözüyle çıkacaklarını söyledi. Geçtiğimiz hafta deplasmanda Altındağ Belediyespor karşısında aldıkları galibiyetin anlam kazanması için kendi evlerinde de Bayrampaşa’yı mutlaka yenmeleri gerektiğini söyleyen Teknik Direktör Kadir Kar, “Deplasmandaki galibiyet elbetteki çok anlamlı. Ancak bu galibiyeti daha da anlamlı kılmak için kendi taraftarımız önünde de galibiyet almalıyız. Bu hafta hazırlıklarımız çok iyi geçti. Umarım taraftarımızın da desteği ile sahadan galibiyetle ayrılarak 3 puanı alan taraf biz oluruz” diye konuştu.

09 Kas 2019 - 12:05 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.