Pazar çıkış arıyor

Ligde son sıralardan kurtulmak isteyen Şahinler iç sahada oynayacağı maçlara kilitlendi

İkinci yarıya deplasmanda Osmaniye beraberliği ile başlayan Kaçkar’ın Şahinleri Pazar günü Arhavi Şehir Stadında Ofspor ile karşılaşacak. 16 puanla ligin 16sırasında bulunan ve sıkıntılı günler yaşayan Pazarspor, bulunduğu konumdan sıyrılmak için kritik haftalara girerken, iki hafta üst üste iç saha müsabakası oynayacak. Mavi-beyazlı ekip bu hafta Ofspor ve ardından Düzcespor müsabakalarını fikstür gereği Arhavi de oynayacak. İçerde oynayacağı bu iki müsabakaya mutlak galibiyet gözüyle bakan Pazarspor’da Teknik Direktör Mustafa Cengiz adeta oyuncularının beynini yıkıyor.

Teknik ekibin verdiği yoğun mesai eşliğinde Şahinlerin yaptığı çalışmaların yanında Malatya’dan gelen ve 2013 yılındaki şampiyonlukta takıma destek olan Dr. Oktay Ceviz de yaptığı mental çalışmalarla takıma katkı sağlıyor. Dünü çift idmanla geçiren Kaçkar’ın Şahinleri bugün de Arhavi de yapacağı çalışmayla hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini bekleyecek.

26 Oca 2019 - 14:16 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.