Özlenen Pazarspor!

Bergama’nın ardından Çatalca’yı da devirip çıkışan geçen mavi-beyazlılarda yüzler gülüyor

Yönetim Kurulu ÜyesiTalat Günday, “Yeni teknik ekibimizle çıktığımız iki maçı da kazandık. Bundan ötürü mutluyuz. Ligin kalanındaki süreç çok daha zorlu olacak. Biliyoruz ancak, başaracağız” dedi.

Pazarspor kendine geldi…TFF 3.Lig 2. Grup’ta alt sıralardan uzaklaşmak isteyen Pazarspor’un yüzü son iki maçta alınan galibiyetlerle gülmeye başladı. Son iki maçında önce Bergama Belediyespor ardından da Çatalcaspor’u devirmeyi başararak haftalar sonra küme düşme potasının üzerine çıkan mavi-beyazlılar önüne de umut dolu gözlerle bakmaya başladı. Yeni teknik patronu Ergün Aytekin nezaretinde çıktığı iki maçtan da 3 puanla ayrılan Pazarspor’da Yönetim Kurulu Üyesi Talat Günday, arzu edilen sonuçlara imza atmaya başladıklarını söyledi.

Yeni teknik ekipleriyle çıktıkları iki maçı da kazandıklarını ifade eden Günday, “Bundan ötürü mutluyuz. Sıralamada yerimiz bir anda değişti. Önemli olan bunun devamının gelmesi. Puan cetvelinde pozisyon olarak hala riskli bir yerde bulunuyoruz. Oynayacağımız çok zorlu maçlar var. Kolay maç yok. Her hafta ayrı mücadele planı, ayrı motivasyon ve fizik güç olarak hazırlanacağız, yılmadan mücadele edeceğiz. Bu hafta deplasmanda Yeni Orduspor ile kozlarımızı paylaşacağız. Amacımız bu maçı da kazanarak süper çıkışımızı devam ettirmektir” dedi.

19 Şub 2019 - 14:33 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.