Olmak ya da olmamak

Play-Off yarışında geri düşen Giresunspor,  Erzurum’da çok zorlu bir doksan dakikaya çıkıyor

Giresunspor, zorlu deplasmandan 3 puan çıkartmayı başarıp ilk altı iddiasını kuvvetlendirmek istiyor. Teknik Direktör Diyadin, “İnşallah istediğimiz sonucu alırız” ded

Akın Çorap Giresunspor bugün deplasmanda Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile kozlarını paylaşacak. Sezonun ikinci yarısında oynadığı dokuz karşılaşmada sadece yedi puan alarak ilk ikiden kopan ve Play-Off hattının ise uzağında kalan yeşil-beyazlılar zorlu deplasmanda olmak ya da olmamak maçına çıkıyor. Hazırlıklarını tamamlayan yeşil-beyazlılar dün aktarmalı uçak ile Erzurum’a geldi ve karşılaşma saatini beklemeye koyuldu. Giresunspor’da savunmanın göbeğinde görev yapan Abdülkerim kart cezalısı, Aykut ve Jones ise iyileşti ancak hazır değil.

Yeşil-beyazlıların karşılaşmaya kalede Ahmet, savunmada Caner, Onur, Çağlar, Hüsamettin, orta alanda Andre Dodo, Panajotis, Ahmad, Korkishko, Fatih (Recep), önde ise Almeida’dan oluşan 11’le başlayacağı sanılıyor. Erzurum Kazım Karabekir Stadı’nda oynanacak maçın başlama saati 13.00. Mücadeleyi Kocaeli Bölgesi hakemlerinden Alper Çetin yönetecek. Teknik adam Metin Diyadin pes etmediklerini ve sonuna kadar hedefi kovalayacaklarını ifade ederek, “Zor bir müsabaka bizi bekliyor. İnşallah istediğimiz sonucu alarak evimize dönmeyi başarırız” dedi.

Ali AKTEN

18 Mar 2018 - 13:22 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.