Of’un yardımına Rizespor koştu

Of İlçe Stadı’nın yıkılmasından sonra sezon başı hazırlıkları için çim saha sıkıntısı yaşayan TFF 3. Lig ekiplerinden Ofspor’un yardımına komşu Çaykur...

Of İlçe Stadı’nın yıkılmasından sonra sezon başı hazırlıkları için çim saha sıkıntısı yaşayan TFF 3. Lig ekiplerinden Ofspor’un yardımına komşu Çaykur Rizespor koştu. Yeşil-mavililer, komşu ekip Ofspor’a kendi antrenman sahalarının kapısını sonuna kadar açtı. Ofspor yönetimi, Rizespor’un yaptığı bu jeste teşekkür ederken, Ofspor’un resmi sosyal medya hesabından Yönetim Kurulu adına yapılan açıklamada, “İlçe stadımızın yıkılması ile sezon başı hazırlıkları için çim saha sıkıntısı çeken Ofspor'umuzun imdadına komşumuz Çaykur Rizespor yetişmiş ve antrenman sahalarını hazırlık kampı suresince kulübümüze tahsis etmiştir. Başkan Hasan Kemal Yardımcı nezdinde tüm yönetim kuruluna teşekkürü borç biliriz” ifadesine yer verildi.

23 Haz 2018 - 16:01 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.