Of’ta yolculuk bugün

Bordo-mavi-beyazlılar’da Orhangazi maçı hazırlıkları tamamlandı

TFF 3. Lig 1. Grup’ta bu hafta sonu deplasmanda Orhangazi Belediyespor ile kozlarını paylaşacak olan Ofspor’da hazırlıklar tamamlandı. Bordo-mavili ekip Orhangazi Belediyespor ile oynayacağı 90 dakika için bugün Yalova’ya gidecek. Ofspor’da bu maç öncesi sakatlığı bulunan Mustafa Emin Birinci’nin takımdaki yerini alamayacağı belirtildi.

Orhangazi Belediyespor deplasmanına mutlak 3 puan için gideceklerini söyleyen bordo-mavili ekibin menajeri Savaş Topaloğlu, “Galibiyet dışında başka bir sonuç düşünmüyoruz. Zirve yarışında yara almama adına bu maçtan 3 puanla ayrılmayı umuyoruz. İnşallah Trabzon’a istediğimizi almış olarak döneceğiz. Teknik heyet ve oyuncularımıza başarılar diliyoruz” dedi.

24 Kas 2017 - 14:18 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.