Of’ta topbaşı 15 Temmuz’da

Bordo-mavililer yeni sezon hazırlıklarına kendi tesislerinde başlayacak

Ofspor’da yeni sezon hazırlıklarına 15 Temmuz’da start verilecek. Kendi tesislerinde toplanarak çalışmalarına başlayacak olan bordo-mavili ekibin ardından kamp için il dışına gideceği belirtildi. Teknik patron Ahmet Özen, iyi bir hazırlık dönemi geçirmeyi hedeflediklerini söyledi. Özellikle transferi yeni sezon hazırlıklarına başlayacakları günü kadar büyük oranda tamamlamayı amaçladıklarını ifade eden Özen, “Çalışmalarımızı tam kadro bir şekilde sürdürmek istiyoruz” dedi.

Transfer çalışmalarının devam ettiğini de kaydeden teknik patron Ahmet Özen, “Trabzonspor’dan istediğimiz oyuncular için bize geri dönüş yapılmasını bekliyoruz. Bu oyuncuların durumuna göre hareket edeceğiz. İyi bir Ofspor ortaya çıkarmak adına iyi oyuncuları kadromuza dahil etmek istiyoruz. Bu bakımdan transferde çok titiz olacağız. Kesinlikle tanımadığımız oyuncuları bünyemize katmayacağız” ifadelerini kullandı.

10 Haz 2019 - 11:19 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.