Of’ta tek düşünce kazanmak

Bordo-mavili ekip Erokspor engelini kayıpsız geçmekte kararlı

TFF 3. Lig 2. Grup’ta yarın sahasında Esenler Erokspor’u konuk edecek olan Ofspor’da hazırlıklar son aşamaya gelirken teknik patron Fatih Uygun, tek arzularının bu maçı kayıpsız aşmak olduğunu söyledi. Bu maçı kazanarak zirve yarışında haftayı karlı olarak kapatmak istediklerini ifade eden Uygun, “Esenler Erokspor karşısında sahaya çıktığımızda tek düşüncemiz kazanmak olacak” dedi. Esenler Erokspor’un ligin güçlü ekiplerinden biri olduğunu ifade eden Uygun, “Rakibimizin eksi ve artı yönlerini inceledik. Tüm önlemlerimizi aldık. Umarım saha ve seyirci avantajımızı da kullanarak istediğimiz netice ile sahadan ayrılırız” açıklamasını yaptı.

27 Eyl 2019 - 13:47 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.