Of’ta Philipp şoku

Elinden ameliyat olacak başarılı file bekçisinin en az sahalardan 3 ay uzak kalacağı belirtildi

TFF 3. Lig 2. Grup ekiplerinden Ofspor’da Philipp üzüntüsü yaşanıyor. Cuma günü ameliyat olacak olan başarılı file bekçisinin sahalardan en az 3 ay uzak kalacağı belirtildi. Bordo-mavili ekibin menajeri Savaş Topaloğlu, Philip’in eksikliğini derinden hissedeceklerini söyledi. Topaloğlu, “Sezon başı sakatlanmıştı. O halde geçen haftaya kadar oynayabildi. Cuma günü ameliyat olacak. Takımdan uzun bir süre ayrı kalacak olması bizim için dezavantaj olacak. Biran önce iyileşip aramıza yeniden dönmesini bekliyoruz” diye konuştu.

20 Kas 2019 - 12:47 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.