Of’ta moraller süper

TFF 3. Lig 1. Grup’ta zirve mücadelesi veren Ofspor, ikinci yarıya Yeni Altındağ Belediyespor galibiyetiyle başlangıç yapmanın sevincini yaşıyor. İkin...

TFF 3. Lig 1. Grup’ta zirve mücadelesi veren Ofspor, ikinci yarıya Yeni Altındağ Belediyespor galibiyetiyle başlangıç yapmanın sevincini yaşıyor. İkinci yarıya galibiyetle başladıkları için mutlu olduklarını söyleyen Ofspor Menajeri Savaş Topaloğlu, “Bu karşılaşma bizim için çok önemliydi. Hem zirve yarışında iddiamız olduğunu gösterdik hem de gelecek haftalar öncesi büyük bir moral bulduk. Maça gelirsek 38. dakikaya kadar maç ortada geçti söyleyebiliriz. Bu dakikada rakip penaltı kazandı biz ise 10 kişi kaldık. Neyseki rakibimiz penaltı atışını değerlendiremedi. 10 kişi kaldıktan sonra takımımız daha dirençli bir futbol ortaya koydu. İkinci yarıda da aradığımız gole ulaştık. Bizim için önemli olan kazanmaktı. Bunu da başardığımız için sevinçliyiz” diye konuştu.

23 Oca 2018 - 13:08 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.