Of’ta hesaplar 3 puan için

Bordo-mavililer Orhangazi Belediye maçı öncesi galibiyete şartlandı

Başkan Olcay Saral, “Orhangazi Belediye maçına büyük önem veriyoruz. Kazanmak zorundayız. Play-Off için savaş devam” diye konuştu

TFF 3. Lig 1. Grup’ta son iki haftada 1 yenilgi ve 1 beraberlik alan Ofspor, bu hafta sonu deplasmanda konuk olacağı Orhangazi Belediyespor engelini mutlak 3 puan ile aşmak istiyor. Bu mücadele öncesi hazırlıklarını Mehmet Ali Karaca nezaretinde hız kesmeden sürdüren bordo-mavili ekipte Başkan Olcay Saral, galibiyete şartlandıklarını söyledi. Orhangazi Belediye maçına büyük önem verdiklerini ifade eden Saral, sözlerini söyle sürdürdü:

“Son iki haftada yaşadığımız puan kayıpları bu maçın önemini çok daha fazla artırdı. Ligde zirve mücadelesi veriyoruz. Bu nedenle iç saha dış saha ayrımı yapmadan tüm maçlarımıza 3 puan parolasıyla çıkıyoruz. Orhangazi Belediyespor karşısında da kazanmak zorundayız. Teknik heyet ve oyuncularımızda hazırlıklarını bu doğrultuda yapıyorlar. Onlara güvenimiz tam. Onlarda bu güvenimizi boşa çıkarmayacaklardır. Kazanıp hedefimize emin adımlarla ilerlemek istiyoruz. Play-Off için savaş devam.”

23 Kas 2017 - 14:12 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.